dimarts, 14 de juny del 2011

Sandro, any I

Carta oberta al Preisdent del FC Barcelona Sandro Rosell

Estimat (encara) President

Ahir va fer un any que vas accedir a la presidència del Barça i, sincerament, ho has trempajat millor dle què em pensava. Esportivament el club continua sent una referència mundial. A més en el teu primer any ha aconseguit una dotzena de títols, i encara enm poden caure dos més, sumnant totes les seccions. Has continuat en el model de gestió esportiva impulsat per Pep Guardiola. Perquè m'entenguis bé. de moment encara no has entrat al vestuari a manar. Saps prou bé que el teu àmbit d'actuació va de la llotja cap amunt i que a la gespa no pintes res. Saps què va passar amb Nuñez i Cruyff, en èpoques pretèrites.
Pel què fa a la situació econòmica, has agafat una barra de pa, has trencat el crostó i has començat a sucar pa. Durant el teu primer mig any has fet servir com a excusa la delicada situació econòmica per desbarrar de Joan Laporta. En moltes ocasions has sigut molt dur. El teu odi portarà a l'amic Jan als tribunals perquè pugui justificar els 400 M € de deute. Ara fas mans i mànigues per sufragar un deute grandiós. El contracte amb Qatar Foundation que porta a UNICEF al cul
Si esportivament la teva gestió és impecable, i econòmicament fas el que pots, amic Sandro, tens un parell de llacunes molt greus. No sé si és pel teu tarannà tranquil que t'allunya del caràcter impetuós del teu predecessor, però en el teu mandat hi ha una mancança greu de comunicació. En moltpoques ocasions se t'ha vist donar alguna roda de prensa. Tu, com ningú, saps la merda que han llençat des de mAdrid sobre el Barça. Una merda que es va accenmtuar arrant dels 4 clàssics. Han acusat el club que presideixes, de drogar-se, de tirar-se, de comprar els àrbitres i de matar Bin Laden fins i tot. Des del R. Madrid, amb Mourinho de portaveu han desacreditat el club i l'han deixat a l'altura del betum. Però tu, has callat. amenaces de xerrar, però no ho fas. Quan més temps passa, el què tinguis que dir tindrà menys força i serà més inoportu. Sandro, aquí falta un mecagon cony, de l'avi Soley (el del President Pujol). El Barça ha de reaccioanr, com a institució. No pot passar desapercebut tot aquest atac foribund contra el club. Fes el favor de xerrar de tant en tant i d'anar de bon tio. Sembla que ja et vagi bé aquesta situació.
L'altre llacuna és sens dubte l'incompliment d'una promesa. Vas dir que potenciaries les seccions, per`a l'hora de la veritat, li retalles el pressupost i en el cas de les no professionals te les carregues. A més, com que la comunicació i tu no siu amics, els afectats s'han d'entrerar d'això pels mitjans de comunicació. Els del beisbol encara esperen una reunió.
Ja ha passat un any des que et vas apoltronar a la presidència del FC Barcelona i en general has tret bona nota. Però recorda bé. El soci et va votar i el soci et pot treure. Tot dependrà de com ho facis en el futur, i sobretot, no ens enganyem, de si la pilota entra. M'agradarà veure com et mouràs quan la cosa no rutlli bé.
En tot cas felicitats, per aquest primer any

Esperant uns pròxims anys amb iguals o millors èxits et saluda

Un esperançat

PostData Sandro Rosell pot incrementar aquesta nit (20:45 TDP des de les 19:00 a Rac1) el seu palmarès amb un títol més. És la lliga ACB. Aquesta nit al Pavelló de Miribilla de Bilbao, el Regal Barça té el seu primer match ball al títol. S'espera un ambient infernal i grandiós. L'afició tirarà del carro d'un equip que és inferior al Barça com a joc, però que amb el seu públic és un equpàs. El Barça haurà de treure la seva millor versió per vèncer al Bilbao. Si avui no pot ser, serà dijous i si no dissabte, al Palau Blaugrana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada