dimecres, 15 de juny del 2011

1, 2, 3 ... Lliga

El Regal Barça va guanayr ahir una nova Lliga de bàsquet. Es la 16ena de la secció, la 13ena en format ACB
El partit d'ahir a Bilbao va ser sens dunbte el partit més díficil i atractiu de tota la sèrie final. Els de Xavi Pascual van anar de menys a més. I és que el Bilbo va aprofitar a la perfecció l'anomenat Efecte Miribilla. És a dir que els bascos es van contagiar de l'ambientàs que va generar el seu públic per tensionar el Barça i van poder agafar un cert aventatge en el marcador. Lambient que es va viure ahir al Palacio de Miribilla de Bilbao era espectacular. Amb una coreografia infernal, els 9000 espectadors que omplien les grades van convertir el recinte en una caldera, això si sense arribar al nivell de les pistes gregues.
A la represa però el Barça es va treure l'ansietat del moment i va començar a jugar. Els braços es van alliberar i els llançaments van començar a entrar. Inspirats per la màgia de Joan Carles Navarro, els blaugranes van retallar diferències i es van posar al davant. En aquest moment l'efecte Miribilla va desapareixer, el cansament va afectar al conjunt de Fotis Katsikaris, i el Barça ho va aprofitar per marxar del marcador. Al final el conjunt barcelonsita només va gunyar de 9 però podria haver-ho fet de més si els nervis propis del fet de guanyar una lliga no els hagués afectat.
En definitiva el Regal FC Barcelona és el nou campió de l'ACB, fent un lay Off impecable, on ho ha guanyat tot:2-0 a quarts i 3-0, 3-90 a semis i a la final. És el segon trofeu de Xavi Pascual com a tècnic, i el sisè amnb MVP inclòs de la Bomba Navarro. Un altre títol per les seccions del Barça. Són deficitàries? Sí, però també són un signe d'identitat d'una institució que viu els millors moments de la seva història.
Felicitats culers, de part d'un penyero que us enveja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada