dijous, 9 de juny del 2011

L'Euskomanresa

L'any 1998 el mític TDK Manresa va guanyar sorprenentment la Lliga ACB davant el Barça.
Actualment, pot passar alguna cosa semblant. El sorprenent Biscaia Bilbao Basket després de carregar-se València i Madrid, jugarà davant els blaugranes la final de l'ACB.
El Barça però, té un antídot contra sorpreses estranyes. Es diu Joan Creus. L'actual secretari tècnic blaugrana va ser el botxí, al seu moment, del Barça en aquell mític Play Off. És segur que Xavi Pascual, l'entrenador del Regal Barça, concient d'aquest fet, ha alliçonat els seus homes que el Bilbo no és un equip fàcil, i si ha arribat a la final és per alguna cosa. Per cert a les files èuscars hi ha un altre supervivent d'aquella final del 1998, Paco Vázquez.
L'equip basc no té res a perdre i molt a guanyar. Sortiran a per totes i de ben segur donaran guerra. Estan molt motivats psicològicament pel què han fet fins ara: carregar-se al València d'Svetislav Pesic i obrir una crisi bestial al bàsquet blanc
Pel què fa al Barça, aquesta serà la seva cinquena final consecutiva. Té molt present el 0-3 que li va infringir l'any passat el Caja Laboral en el Play Off final. A més aquesta final suposa un nou repte per Joan Carles Navarro, que si guanya aquesta lliga, aconseguiria sumar-ne 6 i situar-se al nivell del mític Epi i es posaria a un títol dels reis de l'ACB, Andrés Jimenez i Ferran Martínez.
Com a joc el Barça en teoria és superior al conjunt basc, per equip i per qualitat. Però hem de recordar que això és bàsquet i que 2 i 2 no sempre fan 4. El Bilbo té l'honor de ser un del spocs equips que ha vençut el Barça en fase regular.
Aquesta nit a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, primer round de la gran final ACB Regal BArça- Biscaia Bilbao Basquet

PostData1 Parlant de bàsquet blaugrana. El Regal Barça ja ha fet el seu primer fitxatge: és l'aler nordamericà Chuck Eidson provinent del Maccabi de Tel Aviv. Serà la parella extracomunitària juntament amb pete Mickael

PostData 2: Més fitxatges. Arsène Wenger, míster de l?Arsenal ha donat via lliure a que Cesc marxi de l'equip gunner. Sembla que s'acosta al ABrça. per cert ahir Javier Faus vicepresidentv econòmic del Barça diu que no hi ha clers a la caixa però que s'invertiran 45 M € en fitxatges. Potser sóc un ingenu, però com s'entén això?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada