dijous, 24 de març del 2016

L'últim partit

El Dream Team acaba d'arribar a l'eternitat. Johan Cruyff ha mort a causa del càncer de pulmó que se li va detectar fa uns mesos.
Un dels grans mites del món del futbol, qui s'asseu al costat de Di Stefano, Pelé, Maradona i Messi com a llegenda del futbol que va revolucionar i canviar l'esport. El referent de la taronja mecànica de la Holanda dels 70, el referent del Barça de mitjans 70, l'holandès volador, el pare del Dream Team, l'ideòleg del Barça modern ha mort.
Ha acabat l'últim partit amb derrota. Aquell que deia que a la mitja part guanyava 2-0.
El mal lleig ha fet una remuntada impecable. Ha guanyat i s'ha endut el Profeta. Una derrota que ha fet més mal que la del Milan a la final d'Atenes del 94.
Fi. The End. El que va ser un momento dado, avui ja és eternitat. Cruyff que va superar l'infart, va vèncer al tabac i a Nuñez, amb 68 anys, el càncer l'ha guanyat.
Marxa un mite, el més gran dels futbolistes europeus, el revolucionari de tot plegat.
El futbol perd una llegenda i deixa buida la cadira de la taula de mites del futbol.
Un palomo no hace verano però s'emporta al cel a un personatge carismàtic que no deixà indiferent a ningú.
Johan Cruyff ha mort, molt després que el seu futbol va passar a l'eternitat. Ara es reuniran de nou futbol i Johan a l'eternitat per seguir fent-se millor.
L'últim partit del Johan l'ha guanyat el càncer. Però qui sortirà coronat amb llorer serà el Profeta. La seva victòria final: ser recordat per tots.
DEP Johan Hendrik Cruyff

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada