dijous, 10 de març del 2016

El Nou Camp Nou

Mireu. No sé si el Nou Camp Nou té forma de ramen, de bol de fideus o de pastisset del Doraemon per allò que l'ha dissenyat uns japonesos. No en tinc ni idea què vol dir que "destaca per la seva relació amb l’entorn, donant profunditat, generant ombres i fent que els socis siguin els protagonistes de la façana i participin de l’espai lliure en tot moment.".
No sé fins a quin punt s'ha fet un homenatge al Camp Nou que havia estat construït el 1957. No sé si el nou Camp Nou és perquè Messi el fa petit. El nou només creix en 8.000 seients més que l'actual i que el dia del Villanovense, més que riure l'aspecte del Camp Nou actual feia plorar de buit que estava.
No sé si m'agrada o no el Nou Camp Nou. Només sé que mentre es guanyi tothom estarà content. Però si es perd serà el primer en rebre les ires dels aficionats a cops de mocador, xiulet, bengala, clatellot i alguna bestiesa més forta que se us pot acudir, que ja ha passat (oi senyor Gaspart). Perquè l'important de veritat a un camp de futbol és el què passa al tapís verd de sota de tot i els 22 protagonistes. Això, de moment cap arquitecte ho ha pogut rebatreu-ho. I pel què intueixo no veig la FIFA ara canviant el verd de la gespa per un blau elèctric amb incrustacions d'swarovski. Si han trigat 120 anys a modernitzar-se i aplicar la tecnologia, el què poden fer abans de tocar res més de l'hectàrea verda que rodeja l'Estadi.
Per cert, a part de posar l'Estadi maco bategem-lo amb un altre nom que no sigui Nou Canp Nou, rebunda massa i fa mal sentir "Nou Canc Nou" per boca dels periodistes de la capital. I si pot ser que pagui alguna empresa
Senyors, que al final és futbol i l'espectacle no són les llums de fora ni el sabor dels frankfurts. L'espectacle és a la gespa amb Messi i companyia. I això si, que no ens el toquin. Per tota la resta allà ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada