divendres, 2 d’agost del 2013

El Gamper de l'Antòniu

Carta oberta a Antoni Ramallets

Benvolgut sr Ramallets

Avui viureu el Gamper d'una manera molt especial. Per primer cop veureu viureu i escoltareu a les 21:30, des d'una hora abans a Rac1, el partit de presentació del Barça al costat del Pare Fundador a la llotja més privilegiada. Fa 2 dies que Sant Pere us va confiar la clau de la porteria celestial perquè eviteu que alguna mala ànima penetri al reialme de Déu.
Avui, des del cel i al costat de la mítica davantera de les Cinc Copes veureu un Gamper que ha recuperat tot el sentit del món, que la Supercopa, l'inici de la Lliga, dates i horaris estranys i rivals de baix nivell, havia desvirtuat als últims temps.
Aquest Gamper 2013 recupera el sentit i el perquè va ser creat: ser el partit de presentació del nou equip per la temporada que comença, dels nou cromos. Aquest 2 d'agost el soci i aficionat blaugrana coneixerà per primer cop a l'Estadi a tots els cracs que el faran bavejar o treure el mocador a la temporada 2013-14
Serà el Gamper dels nous. El del Tata Martino que s'asseurà per primer cop a la banqueta del Barça per dirigir als seus. Ja no hi ha Rubi ni Roura. Salt sense xarxa. El Tata va de cap als lleons, als exigents 100.000 lleons de les grades de l'Estadi que voldran conèixer de primera mà el seu futbol, la seva filosofia i comparar amb èpoques pretèrites, que ja sabeu que és el joc preferit del soci i aficionat culé. És el Gamper del Tata i de Neymar, la nova estrella brasilera al galliner blaugrana, que voldrà recuperar la il.lusió i el somriure d'un soci desanimat després d'una fluixa temporada (dir fluixa temporada en un any on es guanya la Lliga és gairebé insultant, i més comparant-t'ho amb la vostra època).
El Gamper de Neymar contra el seu exequip, el Santos brasiler de Pelé, aquell amb qui vau compartir protagonisme al Mundial 1950 al Brasil. Avui Neymar, de blaugrana, jugarà amb qui només fa dos mesos éren els seus amics i companys.
Fixeu-vos, Antòniu, els al.licients d'aquest Joan Gamper 2013 on vós sereu present en ànima i en l'esperit del soci i seguidor blaugrana. El minut de silenci previ matx no serà suficient per homenatjar-vos com cal.
El Gamper del Tata, el Gamper de Neymar, i el Gamper de Ramallets, el vostre Gamper, el vostre Barça, els nostres cors. DEP.

Firmat

Un que no ha tingut la sort de veure'us jugar

PostData: Mireia Belmonte va guanyar ahir la medalla de plata als 200 m. papallona. És la segona medalla per la badalonina, i l'onzena de la delegació (totes femenines) en aquests Mundials de Natació de Barcelona que iguala el rècord de metalls de Roma 2009. I a les semis dels 200 m. braça la danesa Rikke Petersen ha fet caure el tercer rècord mundial a la piscina del Sant Jordi. Aquesta nit, amb Austràlia, les noies del waterpolo espanyol lluitaran per la medalla d'or. Com dèiem fa dos dies Barcelona torna a ser sinònim d'èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada