dimecres, 14 d’agost del 2013

Costelles cremades

Carta oberta a Ángel Marís Villar

Senyor furbol

Que li vagi de gust. Gaudeixi-la perquè aquest any és l'última. La FIFA, en un acte d'intel·ligència sense precedents, i crec que serà l'únic que veurem en molt de temps, ha decidit eliminar l'any que ve aquesta costellada infame, molesta i innecessària del 15 d'agost. A falta de 4 dies per començar la lliga a Espanya o a Anglaterra no té sentit fer jugar les seleccions unes costellades com les d'avui.
Però, és clar, vostè ha de reblar el clau, ha de fer-se notar als amics Blatter i companyia per veure si encara el volen en el tro de la FIFA com a vicepresident. No content en què se celebri aquesta costellada, va i vostè envia la selecció espanyola a jugar al costat de casa, a l'Equador.
Amic furbol, l'època del colonialisme ja ha passat a la història, Espanya ja no és l'imperi on mai es pon el sol, els llatinoamericans no van despullats i fotent el salvatge i no cal que vagi cap Hernán Cortés o Cristòfol Colom de torn a civilitzar-los. Si vostè vol presumir davant del món que ha guanyat el que mai en la vida s'ha guanyat, que España es la más grande i que la Roja mola, no cal enviar als Casillas i companyia a l'altre punta de món. Ja s'ha inventat la televisió i el món sencer s'ha postrat davant la meravellosa exhibició d'aquest pseudo Barça que és la selecció espanyola. A més fardar, és una cosa molt lletja, gairebé pecaminosa.
I ja posats a pensar, amic Villar, Presidente, no podria fer com el Brasil o les grans seleccions que és jugar a un país neutral europeu amb una selecció X i fer passar per caixa a la Federació del país en qüestió? Perquè aquesta és la raó, calers. Vol engroixir les arques de la Federació.
Amb franquesa, cal enviar-los a la quinta forca per quatre duros?
Per sort, hi ha algú dins la Federació amb més senderi que vostè: el seleccionador Vicente Del Bosque. Afortunadament, el Marquès només ha convocat a 4 blaugranes, l'èxode no serà tant massiu i Tata Martino podrà preparar amb certes condicions el debut del Barça a la Lliga diumenge.
Es preguntarà perquè li dic tot això i em queixo tant si aquest és l'últim any que es jugarà la costellada d'agost. Doncs, perquè mai m'ha caigut bé com a dirigent (no només perquè fa 28 anys que presideix la Federació Espanyola d'un esport que no sap vostè ni pronunciar bé) i perquè sempre ha maltractat al Barça i s'ha volgut apropiar dels èxits de la Roja a costa seva. Mai ha reconegut que és gràcies al Barça que la selecció és on és ara.
Un consell: dediquis a resoldre el tema de l'Alcorcón, a on jugarà diumenge si a Segona o a Segona B, o la compra de partits i deixi les costellades.
En fí, senyor Villar, amb el desig de no tornar a parlar mai més de vostè si no és per dir que ha plegat li desitjo que li vagi molt de gust aquesta última costellada de l'agost cremada per l'ineptitud de la FIFA i per uns dirigent amb pa a l'ull.

Bon profit.

Firmat:

Un amic.

PostData: Relacionat amb els partits de seleccions d'avui, dir-vos que fins a 11 jugadors del Barça han estat convocats per la seves seleccions. Entre altres 4 per Espanya (Iniesta, Piqué, Valdés i el debutant Cristian Tello); Messi, que no jugarà l'Itàlia-Argentina per molèsties, i Mascherano; Neymar i Alves pel Suïssa-Brasil... Per cert que Eric Abidal ha estat convocat per la selecció francesa per jugar l'amistós amb Bèlgica. Un nou èxit pel gran Abi i pels trasplantats. Bravo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada