dimarts, 12 de juliol del 2011

Metamorfosis

Casualitat o no, torna Pep Guardiola a la feina i, oh sorpresa, el mercat blaugrana esn comença a animar. Tal i com va avançar ahir el Tu diràs de Rac1, el fitxatge d'Alexis Sánchez és imminent; de la mateixa manera que la marxa de Bojan a la Roma. De fet un fet és conseqüència de l'altre. Sembla evident que hi ha una guardioladependència preocupant a Can Barça. Ai el dia que el Pep marxi... Per cert cap novetat amb el tema Cesc, el català al cinema és residual i les crispetes continuen cares. Res de nou vaja.
A l'Argentina es constata un fet. Els aficionats de l'albiceleste són com els aficionats del Barça. Si un jugador té un mal partit és crucificat fins a límits immorals. Ara si el paio és un crack és el nou Déu del futbol. Això tant habitual en l'especial afició del Camp Nou, també passa a l'afició argentina. En aquest cas l'afectat és, qui si no, Leo Messi. Com que ahir el crac del Barça va fer un partidàs davant Costa Rica, s'han acabat les crítiques al nano. Sembla que Sergio Batista, el seleccionador argentí, se n'ha adonat a temps. Si li dónes un equip a mida de Leo, Messi lluirà com sempre. Ahir Messi va ser clau en la classificació del seu país cap a la següent ronda de la Copa Amèrica. Ara, si Argentina torna a punxar, els punyals tornaran a sobrevolar l'esquena de Messi.
Igual que les papallones arriben metamorfosis a l'esport
Mentrestant avui, a l'Espanyol es produirà una metamorfosi esperada. Després de 14 anys a la presidència, Dani Sánchez Llibre donarà les rendes del club a Ramon Condal, mà dreta de Dani i amo dels Condis. Per cert Fernando roig, amo de Mercadona, president del Vilarreal; Ramon Condal, amo de Condis, president perico... quan trigarà el senyor Caprabo a coomprar un equip de futbol. Proposo que compri el Lleida. Tal com pinten les coses a la terra ferma, dubto que s'hi posessin de cul
El futbol no és l'únic esport on hi ha una metamorfosis. A l'hoquei també. Al Barça Sorli Discau va ser presentat el mític Gaby Cairo com a nou tècnic. Amb ell arriben Marc Gual (ex Reus) i Pablito Álvarez (argentí ex Liceu). Els dos rellevaran a Jordi Adroher (que torna al Reus) i Carlos López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada