dijous, 14 d’abril del 2016

Visca la República

Visca la República. El Rei és mort. Ahir se'l van carregar on fa més mal: a la Copa d'Europa. No era un mal moment, és una crisi galopant en tota regla. Els colchoneros han abaixat abolit la Monarquia culé. El què vam considerar a Vila-real un empat lògic perquè allà van perdre Madrid i Atlètic; el que vam considerar un no passà res, +7 dels rivals, la derrota al Clàssic, ja vam intuir que a Anoeta la cosa no anava fina, gens fina. Anit al Calderón, l'Atlètic de Madrid va fer caure el triplet a l'arena dels somnis.
El rei és mort. Visca la República del despropòsit, la de la crisi galopant, la d'un equip físicament mort i sense mentalitat. No hi ha cap. I si no hi ha cap no arriba el físic. El Trident és mort. No hi ha estrella que apaivagui la o amagui les carències. Què li passa a Messi? Què amaga perquè anés a Itàlia a tractar-se unes molèsties? És que aquí els metges no són bons? Pot fer el que vulgui amb el seu cos i tractar-se amb qui cregui convenient, però espero que els metges del club sàpiguen d'abans que ho fa. No havíem quedat que amb Josep Vives la comunicació havia millorat i ho diríem tot? Què passa amb Busquets? I Luís Enrique? El seu discurs misteriós i per aïllar el vestuari de punyetes i periodistes ja no serveix. Perquè ha de rendir davant el soci i el soci no sap què passa.
Ara, el cap o el que quedi d'ell s'ha de centrar a guanyar al València diumenge, rematar la Lliga i guanyar la Copa. Toca doblet perquè els llibres d'història i el cule futur es cregui que amb dos títols la temporada va ser bona. Perquè ningú recordi el com i si el què. Memòria selectiva.
Griezzman amb dos gols va guillotinar el Rei, Maria Antonieta i la mare que el va parir. El Rei Barça no el va matar l'àrbitre Rizzoli en no assenyalar un penal per mans al descompte a favor del Barça que podria haver forçat la pròrroga. Ningú viu dels supòsits. A més, amb la ratxa últimament llençant penals, encara hauríem fallat. La realitat 2-0, adéu Copa d'Europa. I punt. Almenys ho espero. La Lliga i la Copa han de ser blaugrana.
14 d'abril. El Rei és mort. Visca la República

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada