dimecres, 13 d’abril del 2016

Matrix al Calderón

Avui és el partit clau de la temporada. El que marcarà el futur més pròxim del Barcelona. Si es guanya, ja no parlem de com el Barça ho optarà tot aquesta campanya. La Champions, la Lliga i la Copa seran una realitat.
Avui Matrix culé pren una deciisó final a la campanya 2015-2016 Si es perd, fi de la història. Pren la pastilla blava: la història s'acaba, t'aixecaràs al teu llit i creuràs el que vulguis creure: crisis permanent, triunerisme, aquest any tampoc, xiulets, Gaspart. Pren la pastilla vermella, estaràs al país de les meravelles i t'ensenyaran fins a la profunditat on arriba el cau dle conill: més triplets, més victòries, més crisi blanca, més Trident, més Messi, laportisme, cava i Luz de Gas.
A les 20:45, la història del Barça entra en una nova tessitura, on el +13 de fa dues setmanes és ja història. El Calderón serà el Pinto de Inflexió de Mallorca: camí dle triplet o del fracàs i de la riota blanca. I el pitjor: les imatges de Joan Gaspart aguantant mocadorada es reproduïran en Josep Maria Bartomeu i amb més intensitat si és possible. Perquè el què pot passar i d'on veníem és simplement increïble.
Avui Messi ha de tornar a fer meravelles, Neymar ha d'oblidar el Jet Lag i Suarez ha de tornar a esmular les dents. S'ha d'aguantar al cholismo i fer com el dia de la Lliga passada, guanyar i alçar un títol, aquest cas metafòric però vital.
És Championa, Copa d'Europa, però el resultat afectarà a Lliga i Copa. Un adeu a la Champions és un All in a tot. Good Bye a la temporada i hola crisi. Pastilla blava.
El partit més important en el territori més hostil. Avui s'ha de fer el pas endavant. Resultadisme per sobre de joc. Passar pantalla. A per la pastilla vermella, el cau del conill.
Avui a les 20:45, des de les 19:00 a Rac1, la temporada passa pel Calderón. Benvinguts a Matrix. Recorda: tot el que t'ofereixo és la veritat. Res més que la veritat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada