divendres, 16 de desembre del 2011

Un sorteig premonitori?

Aquest migdia s'ha sortejat a la seu de la UEFA, a Nyon (Suïssa), el sorteig, descfeïnat, dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El Barça li ha tocat jugar amb el Bayer Leverkusen alemany. Els blaugranes visitaran el país que albergarà la final de la Copa d'Europa. Un sorteig premonitori? Amb la UEFA podeu qualificar els sortejos de tot, fins i tot amanyats. De Leverkusen a Munich, seu de la final hi ha 584 km de distància. De Leverkusen a Munich.
El Bayer és l'actual sisè classificat en la Bundesliga, jugant un futbol grís i mediocre. A les seves files hi ha Michael Ballack, l'ex del Bayern de Munic i Chelsea, clarament vingut a menys. El Barça no hauria de tenir grans problemes per assolir la següent ronda.
A part d'aquesta eliminatòria, el sorteig, amb autèntiques maries i sense grans del futbol europeu, ha deparat també un CSKA de Moscou- R. Madrid i les dos eliminatòries més atractives, en quan a noms que no pas en joc actualment: el Chelsea- Nàpols i l'Arsenal Milan. Els altres partits són unes autèntiques castanyes pilongues i indignes de la màxima competició europea.
D'aquí dos mesos, al febrer, començarem a dirimir si el Barça pot revalidar el tron europeu o hi haurà algú altre que li farà ombra.

PostData: El Barça de bàsquet va perdre l'invitibalitat a l'Eurolliga en perdre ahir a Siena, en nou minuts finals nefastos, quan es va deixar remuntar 15 punts de diferència. Tot i la derrota els de Xavi Pascual acabaren la primera ronda en primera plaça. El CSKA de Moscou continua sent l'únic equip europeu que segueix sense conèixer la derrota

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada