dimarts, 6 de desembre del 2011

Costellada amb públic

En plena voràgine pel clàssic del 10 de desembre al Bernabeu, l'últim obstacle que ens separa d'aquets dia es juga avui a les 20:45 (des de les 19:00 a Rac1). És el Barça- BATE Borisov, de l'última jornada de la lligueta de la Copa d'Europa. Un partit intrascendent pel Barça amb l'únic al·licient de guanyar quartos. Res més. Fins i tot a Guardiola li fa nosa i veient el què li ve sobre dissabte, avui jugarà davant el conjunt bielorrús, el carro del peix, és a dir els suplents i tot un reguitzell de nanos del fílial.
Avui costellada amb públic (ja veurem quanta gent vindrà), Barça-BATE Borisov, perquè per molt que avui hi hagi Champions, com diria aquell, "si, si però el que interessa és el Clàssic"

PostData Amb l'objectiu de fer un equipàs els Lakers volen fer una gran inversió per recuperar el títol, fitxant a Chris Paul. Per això, pot i diem pot, perquè de moment són rumors, pot prescindir de tots els seus cracs excepte Kobe Bryant.Petr tant Pau Gasol pot canviar d'aires. Veurem com acaba el tema

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada